KODANSKA - CLEAR WATER CARAFE

KODANSKA

CLEAR WATER CARAFE

DKK 599,95
Varenr.: SLETTET VARE
Denne vare sælges kun i butikken
  • Beskrivelse
    Vores Danish Summer Carafe er designet i Danmark og mundblæst i Tjekkiet. De to danske designere Marie Graff og Julie Strange har ladet sig inspirere af den våde danske sensommer hvor strukturen afspejler dråber fra regn. Gennem de sidste par år har vi sammensat vores helt egen Kodanska farvepalette med et farvespænd fra sart pink til mørkegrøn. Vi har leget med farverne, så der har mulighed for at fremhæv den personlige stil hvad enten der indrettes med kontraster eller mere harmoniske farver. Udover at blive brugt til dens egentlige formål som kande, bliver vores karaffel ligeså ofte brugt som vase eller et stykke glaskunst i stilleben.

    Til serien finder du også tumbler, longdrink, skåle og som det sidste nye mælkekande. Det er vigtig at være bevidst omkring den håndlavede proces. Hvert enkelt produkt er mundblæst, så alle produkter vil variere i mønstre, former og farver. Ikke to kander er ens.


    Vi fraråder at bruge varme drikke i kanden, for at undgå at glasset udvider sig og kanden springer. Tåler opvaskemaskine, max 40 grader.
  • Informationer

andre købte også