NØRGAARD PÅ STRØGET

NØRGAARD PÅ STRØGET
Nørgaard på strøget er kendt for deres langærmede t-shirts, der er designet af Jørgen Nørgaard i 1967. Det er fremhævet som et dansk design-ikon, og dermed også fremstillet i Danmark. Derudover laver Nørgaard på strøget lækre kjoler og bluser i one-size, som er super lækre og i top kvalitet. Produkterne udviser klassisk skandinavisk design med et moderne twist. Farverne er klare og friske og giver et pift til garderoben.

Siden 1967 er 101 t-shirten fra Nørgaard på Strøget blevet solgt i mere end 3 millioner eksemplarer. I Skandinavian og i resten af verden har folk arbejdet, danset og kysset i 101 t-shirten. De er blevet forelsket, de har grædt, vasket tøj på en regnfuld søndag alt imens de har været iført en 101 t-shirt.

Historien om 101 t-shirten startede en kold januar morgen. Jørgen Nørgaard lagde det første parti sirligt foldede ribbede t-shirts på hylderne i København. Han kaldte t-shirten 101 efter Californiens Highway – en vej hvor drømme bliver skabt.
Det eneste som har ændret sig ved 101 t-shirten, de seneste 50 år er farverne. Hver sæson kommer der omkring 40 nye farve varianter. T-shirten bliver produceret på en fabrik i Korsør. Vi ønsker at 101 t-shirten skal være tilgængelig for enhver, til en overkommelig pris. Verden er i konstant forandring, nogle ting skal forblive de samme - og det er 101.