Sådan returnerer du en vare


Returret


Lever de fremsendte varer ikke lever op til dine forventninger, kan du returnere din ordre og få pengene tilbage. Hos Giv-gaver.dk har du altid 14 dages returret under forudsætning af at varen er i original emballage, ubeskadiget og naturligvis ubrugt. Fristen for returret regnes fra den dag man modtager varen.

Ved returnering vedlægges den medsendte returseddel med udfyldt skema samt en kopi af kvitteringen for købet. Dit tilgodehavende indsættes på den konto, hvorfra købet er gjort, så snart vi har modtaget varen. Returnering som følge af fortrydelse sker på købers regning. Køber er ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

Vi anbefaler, at varen returneres via Post Nord eller GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Nords system og dette fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Giv-gaver.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Du er også velkommen til at aflevere din returpakke i butikken i Vejen. Se butikkens åbningstider under menupunktet 'Butikken'.

Alle returneringer skal sendes til nedenstående adresse:
Schelde
Nørregade 16
6600 Vejen


Reklamationsret


Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos Giv-gaver.dk. De 2 år gælder fra den dag du har modtaget varen.Går varen mod forventning i stykker, repareres denne uden omkostning af Giv-gaver.dk eller leverandøren, såfremt originalkvittering vedlægges.

Bemærk venligst at reklamationsretten ikke dækker forkert håndtering eller groft misbrug af varen.

Hvis reklamationen er berettiget dækker vi de fragtomkostninger du som kunde, måtte have i forbindelse med returnering af varen. Hvis du ønsker at reklamere over en modtaget varer, bedes du kontakte os på tlf. 75 36 03 17 eller på schelde-vejen@mail.dk. Så vurderer vi hvordan reklamationen skal behandles. Ved returnering bedes du vedlægge en beskrivelse af fejlen.

VIGTIGT: Reklamationer uden forudgående kontakt og original kvittering vil blive afvist.

Returnering skal ske til nedenstående adresse:
Schelde
Nørregade 16
6600 Vejen

OBS: Vi tager vi ikke imod returvarer sendt til en pakkeboks. Alle returvarer skal sendes direkte til vores adresse ellers vil der blive modregnet en fragtomkostning i returvarernes pris.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af din pakke eller lade være med at hente den. Giv-gaver.dk vil blive pålagt en ekstra fragtomkostning. Denne fragtomkostning vil blive modregnet returvarernes pris.


Bytte til samme style i en anden størrelse eller farve


Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto. Det sikrer at den ønskede størrelse ikke i mellemtiden er udsolgt.