MICMIC

SORT CALA MILLOR

DKK 649,95
På lager
 • Beskrivelse

  Brun lille skuldertaske i læder
  Dette er en stilfuld crossover taske i læder. Tasken har et stort rum, der kan lukkes i toppen med en sølvfarvet lynlås. Derudover er der også en lynlåslomme indvendigt i tasken, der gør det nemt at opbevare småting som f.eks. nøgler og mønter. Tasken har en justerbar og aftagelig skulderrem, så den også kan bruges som en læder clutch.
  Det er en brun skuldertaske, der er syet i rustikt læder. Skindet på crossover tasken får masser af patina, når taskes bruges – den bliver kun flottere med tiden!
  Mindre skuldertaske. Denne lille taske med skulderrem er super praktisk og fylder ikke meget – trods størrelsen er skindtasken meget rummelig! Der er nemt plads til en pung, mobil, nøgler og lidt make-up i den.
  Dansk design til enhver begivenhed
  Denne crossover taske i læder er designet i Danmark af kvinden bag MicMic. Den har et nordisk, minimalistisk look, der gør den perfekt til alle outfits – både i hverdagen og til mere festlige begivenheder. Virkelig en fin lille skuldertaske.
  Tasken er syet hos en af mine indiske partnere, som jeg har samarbejdet med siden 2015. Læderet på denne er garvet helt almindeligt.
 • Informationer

andre købte også