MICMIC

SORT KITUL

DKK 1.399,95
På lager
 • Beskrivelse
  Crossover halvmåne taske i sort læder. Kitul tasken er simpel, men alligevel meget unik. Den har en halvmåne-form og er sammensat af to unikke typer af læder. Tasken er en moderne klassiker, der kan bruges både på arbejde, i skole eller til festlige begivenheder. Den rummer nemt en pung, mobil, håndsprit, læbepomade, briller og andre nødvendigheder.
  Crossover taske med flere rum. Tasken består af et stort åben rum samt to mindre rum mod yder- og indersiden af tasken. Rummet på indersiden har lynlås. Derudover er der også et rum med lynlås på bagsiden af tasken (ind mod kroppen), der kan tilgås udefra.
  Læderet er sort. Den sorte farve fremstår “lys-sort" fra ny. Tasken får løbende en rigtig smuk patina, der vil give læderet en mørkere/dybere sort nuance – mørkest ind mod kroppen, da der her er konstant “berøring"/slid.
  Skindet er fra Indien. Læderet er garvet uden brug af krom og andre tungmetaller, formaldehyd, klorerede paraffiner og azofarvestoffer.
  Tasken er syet på en SA8000-certificeret fabrik. Certificeringen er en af de mest anerkendte internationale standarder for social ansvarlighed

 • Informationer

andre købte også